Залаганията на живо в онлайн букмейкърите са истинска революция в залагането на футбол. Заедно с въвеждането на множество нови видове залози, залаганията на живо позволиха да се появят нови форми на футболни стратегии. Залозите на живо позволяват напълно нов начин в мисленето за залагане на футбол. Всички големи букмейкъри в българия, сред които Efbet, PalmsBet и WinBet, предлагат добри платформи за залози на живо с много селекции, така че вие сте способни по всяко време да поставяте лайв залози.

За разлика от залозите преди мач, в залозите на живо може да правите наблюдения и да се възползвате от коефициентите. Всички успешни залагащи на живо имат няколко ключови подхода, които се основават на вниманието към детайлите в дадена среща и няколко ключови понятия.

Ползи от залозите на живо

Първо, най-доброто в лайв залозите в онлайн букмейкърите, е че ви позволяват да наблюдавате срещата и да правите залозите си въз основа на това, което се случва в мача. Експертите в залозите на живо ще се възползват от предавания на живо, които букмейкърите предлагат в днешно време, за да гледат възможно най-много мачове, които залагат след тяхното начало. 

Да знаеш какво се случва в даден мач и след това да залагаш съответно е вероятно най-голямото предимство в залаганията на живо пред залаганията преди мача. Но, не забравяйте, футболът е игра с две полувремена. Това, че един отбор се представя силно през първите 45 минути или не, не означава, че могат да продължат да играят по този начин и след почивката. Опитните играчи в залаганията на живо ще знаят това. Не позволявайте няколко минути от мача в полза на единия отбор да диктуват вашето мнение за това какъв ще бъде резултатът. Трябва да сте много внимателни и да отделите повече време, за да следите срещата, преди да направите вашия залог.

Стратегия за залози на живо за минути

Ако един отбор прави силен натиск и изглежда близо до това да вкара гол, тогава можете да използвате определени видове залози, за да се възползвате от коефициентите. Пазарите за минути са сред тези опции за залагане. Можете например да заложите на гол, който ще бъде отбелязан в следващите 10 минути, ако един отбор изглежда близо до това да вкара, но знаете, че отборът вероятно ще облекчи натиска през второто полувреме или е малко вероятно да продължи да търси попадение. Предлагат се пазари за минути за голове, картони, корнери и много други неща, така че наблюдавайте внимателно двубоя и можете да спечелите от използването на тези видове залагания в лайв залозите.

Стратегия за използване на Кеш аут

Доста използвана и добре позната стратегия за залози на живо е използването на функцията “Затвори залог”. Всеки сайт за онлайн залагания, който се има за добър в тази сфера, ще има функцията Кеш аут, която може да се използва за всякакви мачове и повечето видове залагания. Опцията Кеш аут може да се използва за затваряне на залог преди края и да вземете предлаганата печалба от букмейкъра. Разбира се, печалбата се основава на различни фактори, като оставащия ви брой мачове във фиша и коефициентите на други събития, които биха довели до загубата на залога.

Много играчи обичат да използват функцията, за да сведат до минимум риска и да вземат по-малки печалби. Например, един подход е да използвате своите проучвания, за да намерите двубои, в които отборите обикновено вкарват или допускат голове рано или през първото полувреме и да залагате на над 1,5 гола или над 2,5 гола за първите 45 минути от двубоя. След като този ранен гол бъде отбелязан, можете да затворите залога си на малка печалба, ако не искате да го оставите до края на полувремето. Повечето сайтове за залагания също имат опция за частичен кеш аут. Използвайки тази функция, вие може да затворите залога си на сумата, която сте инвестирали, и да оставите част от залога активен, за да очаквате някаква печалба. Това е начин за минимизиране на риска и е една добра възможност за залагащите да спечелят пари.

Разгледайте и Системата на Лабушер.