Системата за залагания Лабушер е кръстена на нейния създател Хенри Дю Пре Лабушер, който е бил богат британски аристократ, роден през 19 век. Той наследява цяло състояние и през годините е имал множество професии и бизнес начинания. Изявявал се е като политик, журналист и редактира и финансира собствено списание. По време на студентските си години, залагането му губи 6 000 паунда за 2 години (през началото на 19 век). Лабушер започва да изучава много системи за залагания, включително прогресията на залаганията, публикувана от математика от 18-ти век Жан льо Рон д’Аламбер. Така той създава своя собствена стратегия, която е толкова често използвана на играта рулетка, че понякога се нарича „система на рулетка Лабушер“.

Как работи системата за залагания Лабушер?

На първо място, феновете на системата за залагане Лабушер настояват тя да се използва най-вече при залози на рулетка, които може да откриете в Palms Bet. Стратегията за залагане лесно може да се използва без помощта на калкулатор, но химикалка и хартия са необходимост за играчите. Преди да започнете, трябва да си поставите цел каква печалба искате да направите. Например, ако играч иска да спечели 20 лева, той може да раздели тази сума на следния списък от шест числа:

5, 4, 1, 2, 4, 4

Първоначално размерите на залозите за този списък може да изглеждат толкова скромни, колкото евентуалната цел на залагащия, но има още една стъпка в системата Лабушер. Преди да направи залог, играчът е инструктиран да добави първото и последното число в списъка си. Това ще е първият залог за старт на стратегията. В нашия хипотетичен пример, това ще направи първия ви залог 9 лева. След като залогът е направен, играчът зачертава числата, използвани от списъка си.

Ако играчът спечели залог, той просто продължава със списъка, който е предварително написан и се следва по него. Ако играчът загуби залог, той трябва да добави общата сума на този залог в края на списъка си. Така че, ако играч, използващ нашия хипотетичен списък, постигне печалба в първия си залог, то следващият му залог ще бъде 8 лева, но ако претърпи загуба на средства в първия си залог, следващият му залог ще бъде 13 лева

Каква е логиката на системата за залагания Лабушер? 

Ако един играч печели по-често, отколкото губи, той ще зачеркне всички числа в списъка си и в резултат на това ще спечели първоначалната си цел в залагането. Привържениците на системата Лабушер препоръчват да се използват залози около 2 коеф., защото те вършат работа за тази стратегия; Логиката е в това, че играчът залага достатъчно, за да компенсира всичките си загуби с печалба и че тези залози с шанс около 50/50 са длъжни да ви доведат до печалба в крайна сметка.

Недостатъци на стратегията

За съжаление понякога шансът може да не е на ваша страна при залаганията. Дори привидно безопасният залог на червено / черно може бързо да стане доста “скъп” за играчите, тъй като залагащите добавят своите натрупани загуби към всеки залог. Много сайтове, популяризиращи системата Лабушер, съветват играчите с ограничена банка за залагане да започнат своите списъци с минималния залог, но не забравяйте, че списък с малки числа също представлява доста минимална печалба, ако играчът влезе в печеливша серия.

Разгледайте и статията ни за Системата за залагане Пароли тук!