Една от стратегиите за залагания с нарастваща популярност през последните години, е стратегията за залагания 1.01 – 1.02. Обвързана най-вече със залаганията на живо, тази стратегия се отнася около намирането на “сигурни залози” с десетични коефициенти 1,01 или 1,02 и залагането на цялата ви банка на дадена опция. В тази статия ще разгледаме по-подробно тази стратегия и ще говорим за нейните силни и слаби страни, както и ще предложим някои съвети как да бъде печеливша за нас.

Трябва да залагате на живо в сайтове като WinBet с добра платформа за лайв залози, за да работи стратегията правилно. Тъй като ситуацията на терена се променя, варират и коефициентите. Те се вдигат и падат в зависимост от това какво се случва на игралното поле. Когато коефициентите за дадено събитие са големи, например в диапазона 1.9, всяка лека промяна в играта може да доведе до малка промяна в коефициентите. Тази промяна обикновено е много малка, например от 1,9 до 1,88. 

Но ако един отбор има огромно предимство в резултата на мача и залозите за него са с коефициент 1,01, тогава коефициентът на отбора може да се промени до 1,02, ако аутсайдерът има малко по-добри минути на терена. Следователно, тази незначителна промяна в коефициентите може да възлиза на 100% повече възможност за печалба от залога, направен от играча. Това е добра възможност да спечелите повече със стратегията, тъй като все пак залогът остава много сигурен и е малко вероятно да не излезе.

Пряко предаване на живо и избор на спорт – решаващо за успеха в стратегията

Един от най-важните фактори за успех с тази стратегия за залагане е да имате достъп до качествена картина на живо от мача. Без добро предаване на живо, този тип залагания наистина са много трудни, тъй като не може да видите развоя на събитието. Коефициентите за срещи на живо могат да се променят много бързо в зависимост от развитието на играта. Ако имате добър стрийм за предаване на живо, вие ще видите кой отбор владее ситуацията и с право ли се променят коефициентите.

Въпреки че футболът е най-популярният спорт, който се използва за тази стратегия, тя може да сработи и на други събития на живо. Тенисът също предлага някои добри възможности за печалба. Например представете си, че Рафаел Надал играе срещу състезател с доста по-нисък ранг в тенис турнир. Ако направите залог с 1000 лв. на коефициент 1,01 за Рафа Надал, когато той вече е почти сигурен победител в мача, то ще спечелите 10 лева. Ако в същото време коефициентът се вдигне (например когато противникът му вземе няколко точки подред) то при залог от 500 лева отново ще може да играете за същата печалба. 

Ето защо е добре да потърсите събития, при които има толкова малка и незначителна промяна в коефициентите. Така вие ще рискувате по-малко пари в залога си, а ще играете за същата печалба. Както можете да видите, тази стратегия изисква доста знания за залагане и спорт, за да бъде успешна. Тя не е за начинаещи и трябва да имате опит в спортните залози, преди да използвате стратегията „1.01 – 1.02“.