Залагащите търсят всекидневно стратегии за залагане, с които да подобрят резултатите в бетинга. Ние имаме една добра стратегия за вас – за залагане на гол в последните минути. През последните няколко години тази стратегия добива все повече популярност, особено за мачове, на които са налични залози на живо. В следващите редове описваме тази интересна стратегия за залагане и ще се стремим да дадем добър пример.

Същност на стратегията

Същността на тази бетинг система се крие в името – правите залозите си в напреднал момент на двубоя –  например в последните 10 минути. Колкото по-малко време остава до последния съдийски сигнал на един мач, толкова по-големи са коефициентите в онлайн букмейкърите като Winbet и Efbet! Можете да спечелите от по-високите коефициенти и да заложите, че ще има вкаран гол в последните минути. Често се случва отборът, който изостава в мача, да вложи всички сили в атака, тъй като трябва да вкара гол. Така двубоят става много открит в последните минути и вероятността за гол е голяма.

Пример за залог на тази стратегия

Представете си, че финалът на Шампионската лига се решава в продължения. Вече е 115-ата минута на сблъсъка и единият отбор води само с гол разлика. Коефициентът за гол до края на мача ще бъде доста висок, тъй като има само 5 минути до последния съдийски сигнал – поне над 2.00. Очевидно единият отбор ще се стреми по всякакъв начин да вкара попадение, тъй като губи. Дори техният вратар може да се включи в края на мача при изпълнение на ъглов удар. Тогава е доста вероятно да се стигне до гол в опразнената врата от него. Вие може да използвате този момент и да направите залог за гол в последните минути, но поне 5 минутки по-рано, тъй като и други ситуации може да доведат до попадение.

Тази стратегия за залагане може да ви предложи много добри печалби, както и много забавление, особено когато гледате мача на живо. Ако отправим поглед към изминалото Световно първенство по футбол, може да видим, че бяха отбелязани много голове в последните минути на мача или дори в продълженията. Коефициентите за късен гол обикновено са сравнително високи, поради което вие можете да спечелите много пари, дори като залагате с малки суми.

На кои спортове е най-добре да използвате стратегията?

Тази стратегия най-вече се използва във футболни мачове. В този спорт резултатът от срещата често е непредвидим до края и гол може да бъде отбелязан и получен по всяко време. Тъй като в първенствата спечелването на 3 точки е много по-ценно от равенството, отборите винаги се стремят да вкарат, докато реферът не свири края на двубоя.. Дори ако атакуващият отбор не е в състояние да вкара, шансовете на отбраняващия се отбор в контраатака също са много големи за попадение.