В днешно време спортните залагания са изключително популярни и постоянно се говори за тях. В средите на онлайн залозите може да се срещнат митове, за които се приказва ежедневно. Дали обаче те съществуват? Разбира се, че не. Вижте в тази статия кои са най-големите митове относно спортните залози.

Букмейкърите винаги са прави

Едно от най-честите твърдения на играчите, които повече дават акъл, вместо да се интересуват от информация за събитията в спортните залози. Букмейкърите няма как да знаят изхода от дадено събитие, преди то да завърши. Факт е, че големите букмейкърски компании имат невероятен екип, който работи за направата на коефициентите и почти винаги ставките в сайтовете за залагания са правилно. Понякога обаче и тези хора грешат и букмейкърите качват неточни коефициенти. Някоя информация за състоянието на даден отбор може да е обегнала на анализаторите, поради което те са дали по-висок коефициент за даден пазар, който почти моментално е залаган от играчите с големи суми и тогава букитата поставят правилните линии и коефициенти.

Няма залог без риск

Някой ще ви каже, че даден залог е “сигурен” и на него няма риск. Това обаче въобще не е така. Сигурни залози в спортните залагания няма! Всеки един залог, било то на 1.01 коефициент, има своя риск, тъй като нещата може да се обърнат поради редица фактори само за няколко секунди. Преценявайте добре риска на даден залог и сумата, която поставяте. Не позволявайте друг човек да влияе на преценката ви и залагайте разумно!

Пари от залози не може да се спечелят

Букмейкърите винаги са на печалба и пари от залози няма как да се изкарат – един от най-големите митове в спортните залози. Спортните залози крият риск и трябва да се инвестират пари, за да спечелите. Вие обаче може да се възползвате от високите коефициенти в някои букмейкъри, като например Efbet или PalmsBet, да използвате добри стратегии за залагане, да вземете бонуси от букмейкърите, като това са само някои от възможностите да изкарате пари от спортните залагания. Губещите играчи, които предимно разчитат на късмет и правят по 4-5 залога на месец или дори по-рядко, винаги ще твърдят, че пари не могат да се изкарат! Но ако сте професионалист в тази индустрия, то със сигурност можете да бъдете на печалба при прецизни залози, спазване на дисциплина и използване на стратегии за залагане.

Голяма част от мачовете са уредени

Много хора говорят за уредени мачове, но винаги го правят след последния съдийски сигнал. Тогава се развиват всякакви теории и за това как ли не някой е знаел за този уреден мач, тъй като бил получил информация, но не е играл събитието. Залагащите винаги преувеличават, че даден мач е уреден, когато се получи много резултатен двубой като например 4-4, 5-4 и т.н. В днешно време доста играчи на спортни залози са забравили магията на футбола и просто се съмняват за всяко нещо в резултатите. Освен това много често се говори за уредени мачове от типа “обръщалка”, когато единият отбор води на полувреме, но загуби срещата. В такъв случай хората просто забравят, че наистина единият отбор може да е имал по-слабо първо полувреме, но просто да е по-класният тим и заслужено да спечели срещата след силно представяне след почивката.