От скоро време букмейкърът WinBet подобри своя бонус на спортни залози. Компанията показва, че желае да се развива и да печели все повече клиенти. Стартовата оферта за играчите на Спорт е 200% бонус депозит до 100 лева. Така букмейкърът увеличава своя бонус за спорт като предлага едни от най-добрите услуги на пазара в спортните залагания.

Повече информация за новия спортен бонус

Новата промоция на УинБет за нови потребители на раздел “Спорт” гарантира на всеки току що регистриран играч 200% бонус до сумата от 100 лв. Така всеки може да получи два пъти повече пари към своя депозит. Да кажем, че след регистрация нов клиент реши да направи депозит от 50 лева. Тогава той ще получи 200% бонус в размер от 100 лева, а не както беше преди 100% бонус от депозита от още 50 лв. Така вие ще имате 150 лева за игра на спортни залози. Най-важното условие е, че не може да вземете повече от 100 лева бонус.

Вие трябва да изискате своя бонус до 30 дни след регистрация. При активация на бонуса е нужно по време на първи депозит да въведете специалния промо код на офертата, а той е WB2020. С всички налични методи за депозит лесно може да получите бонуса си с изключение на Кештерминал. Тогава е нужно да се обърнете към служител на компанията, за да активира вашия бонус при депозит с този метод.

Правила на новия спортен бонус

Трябва да спазите конкретни правила и условия, за да може да разиграете бонуса. Това е задължително условие при всички бонус оферти на WinBet. Няма как веднага да изтеглите вашия бонус след 1-2 залога, когато сте депозирали. Такива промоции изискват доста повече превъртане на бонуса, за да може да го изтеглите.

За да може да направите теглене на бонус средствата и евентуалните печалби от тази оферта, ще е необходимо да превъртите 6 пъти общата сума на депозита и бонуса. Тогава може да отключите вашия баланс и той да бъде изтегляем. Този бонус е само за спортни залози и не трябва да забравяте това.

Когато разигравате вашия бонус на голямото разнообразие от спортни залози в сайта на УинБет е нужно да имате предвид следните изисквания в залозите. Единствено маркети в спортния букмейкър с коефициент 1.30 или по-голям се зачитат за превъртане на бонуса. Освен това не трябва да правите повтарящите се залози – в противен случай вашият залог няма да се зачита за разиграване на бонуса. Ако пък използвате функцията Кеш аут, която работи чудесно в УинБет, също няма да се зачита за превъртане на бонуса.

Трябва да отбележим още, че имате 30-дневен период, за да изпълните условията по разиграване на бонуса. В случай, че не го направите, ще трябва да се разделите с бонус сумата. Според нас обаче срокът е напълно достатъчен и вие няма да имате проблеми относно срока за разиграване на бонус офертата.

По-добра ли е новата оферта на УинБет спрямо стария бонус на Спорт?

Предходната оферта на компанията за спортни залози предлагаше 50% бонус до сумата от 200 лв. Да, вие може да вземете повече пари бонус, но пък процентът е по-малък. Сега получавате цели 200% бонус до сумата от 100 лв. Няма как да не отбележим, че новата оферта е по-добра.

Както преди, така и сега, бонусът изисква разиграване 6 пъти стойността на депозита и бонуса. Най-важното е, че при старата оферта играчите бяха длъжни да залагат на поне 2 коефициент, за да разиграят бонуса. Сега този коефициент в условията за превъртане на бонуса е само 1.30, така че ще бъде доста по-лесно за играчите да спечелят със своя бонус.