Най-странните залози на света

Много хора правят недобре обмислени залози, но в тази статия за най-странните залози на света наистина ще видите случаи, които ще ви изумят. Залагащите в онлайн букмейкъри и казина като WinBet често се надяват да спечелят благодарение на интуицията си, но със сигурност не са залагали по подобен начин, както хората в следващите примери. Някои все пак успяват да направят печалба, но в други случаи хора губят огромни пари. Вижте сами за какво става въпрос в следващите редове.

  1. Най-големият залог на рулетка 

През 2004 г. Ашли Ревел от Лондон променя целия си начин на живот като поставя огромната сума от 135 000 паунда на едно завъртане на рулетка във Вегас. Той залага на червено и има късмет, така че успява да удвои парите си.

  1. Жена губи колосална сума на президентските избори в САЩ

Жена смята, че Хилари Клинтън има огромни шансове да спечели президентските избори в САЩ. Тя залага 481.242 паунда на кандидата за президент при коефициент 1 към 3 и в случая губи.

  1. Залог на Шотландският референдум: коефициент: 2.50

Един човек е бил толкова сигурен, че шотландците ще гласуват, за да останат във Великобритания, че той прави залог от 900 000 паунда, който в случая печели.

  1. Залог на Брекзит: коефициент 3 към 1 

Мениджърът на британския хедж фонд Джеймс Ханбъри се прочу, като правилно прогнозира, че Обединеното кралство ще гласува за Brexit. Докато той беше планирал да се възползва от нещастието на страната, печалбата от 110 милиона паунда вероятно облекчи неговата болка.

  1. Фенът на Тръмп: залози на различни коефициенти 

Собственикът на хотел в Корнуол и голям фен на Доналд Тръмп – Джон Мапин, беше убеден, че неговият фаворит ще спечели изборите в САЩ. Той направи няколко залози по време на изборите и спечели 103,000 паунда.

  1. Случаен залог Права колонка: коефициент 6,479

Името и логиката за залог на този комарджия не са известни. През 1989 г. мъж влиза в букмейкър в Южен Уелс и направи залог от типа права колонка от 30 паунда. Той смята, че до 2000 г. групата U2 все още ще бъде заедно, Eastenders все още ще бъде в BBC1, а предаванията Home and Away и Neighbors ще бъдат показвани по британската телевизия. Всички тези неща се сбъднаха и той спечели 194 400 паунда.

  1. Лестър да спечели Висшата лига през 2016 г.

Когато футболният отбор Лестър Сити спечели английската Висша лига през май, наистина беше голям шок и удар по букмейкърите. Това, което беше също невероятно за победата на Лестър, беше, че те бяха с 5000/1 шансове в началото на сезона. Британските таблоиди бяха препълнени с новини за фенове, които са направили залози от 10 долара в началото на сезона и просто не можеха да повярват, след като са спечелили 50 000 долара.

Евентуални залози с по-голяма вероятност от шампионска титла на Лестър Сити бяха британският премиер Дейвид Камерън да стане мениджър на английския национален отбор, Астън Вила да спечели титлата, Хю Хефнър да признае, че е девствена и Саймън Коуел да стане британски премиер.