Станаха ясни датата и мястото на реванша между Дионтей Уайдър и Тайсън Фюри. През миналата 2018-та година двамата бойци изиграха много интересен двубой, в който Фюри водеше мача убедително по точки, докато в края на мача не бе пратен 2 пъти в нокдаун от Уайлдър. При втория нокдаун Фюри се изправи като по чудо и продължи мача.

Шансове за победа на Тайсън Фюри

Безспорно Фюри е по-техничния боксьор от двамата. Целта на Фюри в този мач ще бъде да се движи през целия мач и да доминира с джаб и прави удари в главата на Дионтей. Фюри ще избягва на всяка цена размяната на удари с Уайлдър, защото знае че не може да понесе силните му удари. Фюри ще се опита да изиграе 12 рунда и да спечели по точки.

Шансове за победа на Дионтей Уайлдър

Уайлдър доказа че е един от най-силно удращите боксьори за всички времена. Грешката на Уайлдър в предишния мач с Уайлдър беше че тогава американеца не пресира противника си от самото начало на мача. Все пак в крайните рундове Фюри се измори и беше пратен 2 пъти в нокдаун, което е нормално. Ужасно трудно е да бъдеш концентриран на 100% в 12 поредни рунда. Срещу Уайлдър е достатъчен миг невнимание и тогава си в нокдаун.

Прогноза – Победа за Уайлдър

Нашата прогноза е, че Тайсън Фюри няма да може да издържи да бяга 12 рунда срещу Уайлдър. А, и този път американеца ще тръгне настървено още от първия рунд, за да пречупи серника си и почти няма да му остави шанс.
Прогноза: Победа за Дионтей Уайлдър с нокаут
Коефициент за победа на Уайлдър в Ефбет: 2.05
Коефициент за победа на Уайлдър в Палмс Бет: 2.00