В нашия раздел със стратегии за залагане ви представяме разнообразие от различни системи за залагания. Една добре известна стратегия, с която ще ви запознаем в тази статия, се базира на залога Lucky 15. Преведено на нашия език, Щастливата 15-ка е система за залагания, която може да ви донесе значителни печалби. 

Какво представлява Щастливата 15-ка?

В общи линии залогът Lucky 15 принадлежи към групата на системните залози. За залог на Lucky 15 трябва да намерите 4 събития, на които да заложите. На тези 4 избрани от вас събития е нужно да направите 15 различни залози: 4 единични залози (по 1 за всяка среща), 6 двойни, 4 тройни (които са 4 залагания за 3 мача) и един 4-кратен залог. Така вие ще направите общо 15 различни залози, както можете да видите в списъка по-долу:

4 единични залога

Залог 1: Отбор А

Залог 2: Отбор B

Залог 3: Отбор С

Залог 4: Отбор D

6 двойни

Залог 5: Отбор А и Отбор B

Залог 6: Отбор А и Отбор С

Залог 7: Отбор А и Отбор D

Залог 8: Отбор B и Отбор С

Залог 9: Отбор B и Отбор D

Залог 10: Отбор C и отбор D

3-кратен комбиниран залог

Залог 11: Отбор А / Отбор B / Отбор С

Залог 12: Отбор А / Отбор B / Отбор D

Залог 13: Отбор A / Отбор C / Отбор D

Залог 14: Отбор B / Отбор C / Отбор D

4-кратен комбиниран залог

Залог 15: Отбор A / Отбор B / Отбор C / Отбор D

В тази система за залагане вие залагате на 15 залози с по един залог, като ние ви предлагаме да бъде идентична сума за всички залози. 

Печелите всичките 15 залога при условие, че избраните от вас отбори спечелят своите мачове. Ако спечели само 1 отбор, печелите 1 залог. Ако два отбора (например A и B) спечелят, вие печелите залозите си 1, 2 и 5. Ако 3 отбора (например A, B и C) запишат успех, вие печелите залозите 1, 2, 3, 5, 6, 8 и 11.

Може ли да спечелим пари с Щастливата 15-ка?

Разбира се, можете да спечелите добри пари с тази стратегия. Но за да печелите пари само с познаването на една от срещите в системата, просто няма как да стане. Трябва да подходите с доста познания към залозите и да използвате всяка налична информация, когато правите залог. Към този момент много от букмейкърите вече предлагат системни залози като Lucky 15 и един от тях в Ефбет. В нашата страница с ревюта на букмейкъри ще намерите отзиви за компанията и може да научите как да се регистрирате. 

На кои спортове да залагаме на системата LUCKY 15?

Общо казано можете да заложите на всеки спорт в фиша си на Lucky 15. Въпреки че, най-често срещаните залози са на футбол, за залога Lucky 15 ние може да изберем още спортове като тенис и баскетбол. Понякога може да залагате на по-високи коефициенти в системата или да правите залози за 4 фаворити и тогава общият коефициент отново може да бъде сравнително висок. Друго голямо предимство на системните залози е, че отчасти намалявате загубите си, когато успеете да познаете поне 2 от тези 4 срещи.