Efbet и deVRealm с общ проект за съвместна IT компания

Букмейкърът Efbet обяви нова сделка, като ще си партнира с технологичната компания deVRealm. Двете компании ще създадат джойнт венчър, който ще е произведен, за да работи по нови технологични платформи на световно ниво. Една от най-значимите фигури на Efbet – Боян Найденов, който е директор и собственик на компанията, както и създателите на deVRealm, Константин Динев и Христо Пенчев, направиха обширен коментар по темата, като и двете страни изразиха задоволството си от тази обща инициатива.

Мнението на двете страни за партньорството

Най-голямата полза от това партньорство за Ефбет се крие в това, че букмейкърът ще премине на следващо ниво в своето развитие. От Ефбет се стремят да са конкурентни в онлайн индустрията. Този проект ще повиши значително IT нивото в букмейкъра – в това бе убеден един от собствениците на компанията Боян Найденов.

Един от създателите на deVRealm Константин Динев сподели, че в неговата компания от много години се занимават с онлайн казино индустрията. От фирмата са започнали да правят слот игри и имат голям опит, така че са способни да изградят по-мащабна платформа. 

“Партнирайки си с Ефбет, ние сме способни да превърнем нашия общ проект в много успешен и съвременен продукт, като целта е той да бъде еталон на много други компании. Нашето предимство е, че работим с най-новите технологии и сме значително по-напред спрямо останалите конкуренти”, споделя още Динев.

Ебфет се стреми да работи с най-добрия продукт на пазара

Боян Найденов продължи коментара по темата, като сподели, че философията на Ефбет е такава, че компанията има желание да работи с най-добрия продукт на пазара независимо за коя услуга се отнася. Той е сигурен, че в лицето на deVRealm, е срещнал правилните хора, като двете компании гледат в една посока и е въпрос на време да дойде успехът.

Христо Пенчев от deVRealm открито заяви, че доста от конкурентните букмейкъри демонстрират страх, за да работят с IT сферата и също от новите технологии. Те са способни да работят с значително по-стари платформи поради причината, че ги познават и ги е страх да се сблъскват с новите и непознати технологии. Това обаче коства доста повече ресурси е причина за сериозни загуби, но тези букмейкъри не го осъзнават. Той също заяви, че е щастлив да работи с Efbet, тъй като собствениците на компанията демонстрират желание и имат визия в тази технологична сфера. 

В края на интервюто за сайта profit.bg, Боян Найденов заяви, че е имало и други предложения от софтуерни компании, които изразяват желание да направят идеалния продукт. Той обаче заяви, че софтуерният продукт е жив организъм и не е лесно да бъде завършен изцяло. Доста по-добре е да работиш с партньор дългосрочно и заедно да развивате стратегията си.

За един добър съвместен продукт и двете страни трябва да работят в една посока

Г-н Найденов сподели също, че за получаването на добър продукт е нужно и двете страни да имат общи интереси и да работят в една посока. Тогава няма как да не се получи добър продукт. През годините Ефбет са работили с не една компания, но на някакъв етап те не отговарят на нивото, което букмейкърът иска да достигне. Боян Найденов вярва, че с deVRealm ще успеят да постигнат по-големи успехи и двете страни да имат изгода от общия проект.