Българската букмейкърска компания Ефбет има големи планове за 2020 година. Целта на Efbet е навлизането на нови пазари. Букмейкърът иска да увеличи влиянието си и да предлага услугите си в повече държави. В края на 2019 г. компанията изпрати прессъобщение до Българската Телеграфна Агенция, в което ясно се споменават плановете им за развитие отвъд границите на България. Букмейкърът вече оперира в други държави като Испания, Румъния и Сърбия, но през новата година им предстои и разширяване на дейността с издаването на лиценз за Италия.

През лятото на 2019 година, Ефбет стана спонсор на елитната ни футболна лига, което бе част от плановете им за развитие. Няколко месеца след това букмейкърът обяви, че ще стъпи на пазара в Италия. Това се очаква да се случи в началото на 2019 година. Наистина букмейкърът полага големи усилия да се превърне във водещ бранд в тази индустрия и действията на собствениците на компанията го показват.

„Компанията работи на румънския пазар и много скоро се очаква изпълнението на дългосрочна програма за развиването на Ефбет, за да оперира още в Италия. Освен това предлагаме нашите услуги в Сърбия и Испания”, гласи прессъобщението на Ефбет.

Много български играчи предпочитат да залагат в Efbet заради високите коефициенти, които букмейкърът предлага. Освен това може да откриете много атрактивни бонуси в сайта на компанията. Ефбет не спира да подобрява своите услуги и да въвежда нови функции в сайта си. Компанията работи усърдно и да намери нови партньори, които да развият техните казино игри и да добавят още неща в букмейкъра.

Една от новините в края на 2019 година бе, че Ефбет ще си партнира с deVRealm, като двете компании ще работят по нови технологии. Целта е направата на качествени продукти, които да се харесат на играчите и също така да се предлагат на други оператори.

Световните лидери в хазартната индустрия също забелязаха развитието на Ефбет през изминалата година. Един от собствениците на българския букмейкър – Цветомир Найденов, бе в ролята на жури на Sports Betting Community Awards – едни от най-престижните награди в индустрията. На събитието журито раздаде множество награди на свои колеги от хазартния бранш, като голяма част от конкурентите на Ефбет на българския пазар също присъстваха на церемонията.

През 2020 година Ефбет ще продължи да помага в развитието на спорта в България, както го прави усилено в последните години. Сред лозунгите на компанията са думите „отговорна игра, лоялна конкуренция и прозрачен бизнес“. Ефбет изтъква това в своето прессъобщение и се надява на още по-успешна година.