Системата за хазартни игри 1-3-2-6 обикновено се прилага за игри на маса като бакара и рулетка, но тя може да се използва и за спортни залагания. Ще имате нужда от малко търпение, за да спечелите с тази стратегия. 1-3-2-6 се основава на удвояване, като се базира на това да се залага най-вече на селекции на събития, където има 2 възможни резултата, а не 3.

1326 е базирана на системата Пароли

Системата Пароли би трябвало да е известна на някои играчи. 1326 е подобна стратегия за залагане. След определяне на начален /базов/ залог, всички ваши следващи залози се определят от него. Така че, ако вашият начален залог е 5 и първият ви залог печели, вие утроявате залога си за втория залог. Ако този залог спечели, тогава удвоявате първоначалния си залог за залог номер 3. Ако третият залог спечели, след това правите мало по-голям четвърти залог и се връщате към старта, вместо да рискувате по-големи залози. Така системата се насочва към малки редовни печалби. Всеки път, когато залогът ви губи, се връщате към началото с основния си залог.

Същност на стратегията 1326

Системата за залагания 1326 е система с положително прогресиране. Това е проста стратегия за залагане, която изисква единствено да се придържате към правилата. Името на стратегията идва от това, че се отнася за сумата поставена на всеки залог, като за основа се има първоначалната ви базова сума.

За тази система за залагане трябва да се насочите към коефициенти около 2.00 при спортните залози. Това е заради резултата от удвояване на вашите залози при настъпване на печалби. Изключително важен е и основният залог, който не трябва да е над половината от общата ви сума за залагане. Ще трябва да имате добра банка, за да играете тази система. 

Например, ако играете само със 100 лв. и решите да поставите 75 лв. като първи залог, то няма да имате достатъчно банка, за да играете в останалите стъпки в системата.

Етапи на стратегията 

Етап 1 
За този пример ще използваме 5 лв. като наш начален залог. Поставете това коеф. 2.00 и ако залогът спечели, ще имате 10 лв. защото ще удвоите залога си. Ако този първи залог загуби, просто започнете отново с основния залог.

Етап 2 
Ако първият ви залог е печеливш, тогава трябва да направите следващ основен залог и да го добавите към това, което сте имали от първия залог. Имахте 10 лева от първия залог, така че добавете това към нов основен залог от 5 и поставяте 15 лв. във втория залог (отново на 2.00 коеф). Така че тук следваме системата от 1-3-2-6. 1 е основният дял. 3 показва утрояването на първоначалния ви залог.

Етап 3 
Ако този втори залог също е печеливш, ще удвоите 15-те лева и ще имате 30. Сега като разгледате системата за залагания от 1-3-2-6, следващата стъпка е две. Така че вие ​​залагате само 2 пъти по първоначалния ви залог от 5 лв., така че 10 лева е вашият трети залог, което ви оставя с 20 лева в банката.

Етап 4 
Да предположим, че вие сте в добра серия и предходния ви залог печели, така че сте удвоили тези 10 лв. на 20. Следващата стъпка в системата е 6, което означава, че трябва да играете шест пъти първоначалния си основен залог. Това е 30 лева залог, който ще заложите. Ако тази четвърта стъпка също спечели, тогава ще удвоите 30 лева на 60 и с това завършва цикълът на системата. Ако преминете през всичко това, дори може да изтеглите парите и да започнете отначало с 5 лева основен залог.

Нека разгледаме какво се случва в цикъл, когато се претърпяват и загуби

  • Етап 1: Ако първият ви залог загуби, започвате отначало. 
  • Етап 2: Ако загубите тук, ще загубите както 5-те лева залог от етап 1, така и 5-те лв. залог от Етап 2. При печалба в тази стъпка, ще сте на нулата.
  • Етап 3: Ако първите ви два залога са спечелили, но след това нещата се объркат, тогава вие все още ще сте напред. Не забравяйте, че единствените залози от джоба ви се случват в първите две стъпки. Стъпка 3 е поставянето на два дяла от спечелената печалба, така че загубата тук означава, че ще вложите 10 от собствените си пари (по 5 за стъпка 1 и стъпка 2) и тъй като ще спечелите 20 от първите две стъпки, това ще ви остави 10 напред.
  • Етап 4: Всичко върви добре и тогава губите тук. Но ако загубата се случи при този четвърти залог, тогава като цяло ще сте доста напред, тъй като в стъпка 2 и 3 ще сте направили добра печалба.

Обобщение

Това е достатъчно лесна система за залагане, но една от основните характеристики в нея е, че трябва да направите три печеливши залога, за да получите добра печалба. Най-добрият съвет е внимателно да подбирате вашите залози и да проявите търпение, а не да търсите бързи печалби!